Dale O' LearyA gender forradalma

Nincs elérhető leírás.

 

Látszólag az LMBTQ ideológia toleranciát szeretne elérni a társadalom részéről a nemi identitásukban bizonytalanok számára. Látszólag egy szelíd és emberséget képviselő ideológia. Valójában nagyon is agresszív és intoleráns. Az LMBTQ ideológia mögött anyagi érdekek is meghúzódnak. Afrika egyáltalán nem túlnépesedett kontinens, sokkal gyérebben lakott, mint Európa. Mégis a népességcsökkentésre kap igen nagy anyagi segítséget, az adósságait nem engedik el. A folyamat célja nem utolsó sorban a fejlett országok hatalmának fenntartása.
Dale O’Leary nagyszerű könyve kiáltani akar. Nem valakik ellen szól. A Biblia arra tanít, hogy minden ember Isten képmása, az Ő remekműve. Minden embert tisztelnünk és szeretnünk kell, a nemi identitásában bizonytalan embertársainkat is. A Biblia arra tanít, hogy ne ítéljünk. Egyedül Isten látja a szíveket, az okokat, az egyén által kapott sebeket, a kihasznált, vagy ki nem használt lehetőségeket a nehézségek leküzdésére.Nem valakik ellen kiáltunk, hanem valakikért.

Dr. Székely János  püspök

3,500 Ft 2,500 Ft

Share on facebook
Megosztás Facebookon

Leírás

Napjainkban a tét már nem is annyira a keresztény értékek fennmaradása, mint maga az ember. Ki is az ember? Ma már ez a kérdés. Hogyan fogja nevelni az erőszakos balliberális ideológia az ifjú nemzedéket a gender-elmélet alapján a bölcsődétől kezdve? Nyilvánvaló, hogy torzókat formál, akik tovább növelik a társadalom anarchiáját és dekadenciáját. E pusztító ideológia célja, hogy anarchiát keltsen, aláássa a hagyományosan keresztény társadalmakat, s az emberségét vesztett fogyasztókat manipulálja és uralja. A gondolkodó ember átlát a gyűlölet e stratégiáján, és nemet mond rá.
A szerző kitűnően feltárja mindezt. Ajánlom olvasásra elsősorban szülőknek és tanároknak!

Dr. Osztie Zoltán plébános, Belvárosi Nagyboldogasszony Főplébánia-Templom

Osztie Zoltán katolikus pap szerint a melegek betegek | 24.hu

„Csapataink harcban állnak…” – mondják a tábornokok háború idején. A XXI. századunk kényszerűségeiből megtanultuk, hogy korunk háborújában az ellenség nem a hagyományos fegyvereket veti be ellenünk. Ezért mi sem védekezhetünk akárhogyan. A „gender”-rel támadó erőtér pusztítani akar, hisz „csapataik harcban állnak”… Ezért nem elég, ha csak beszélünk róla, mert a szavak ereje már kevés.
Az önvédelem záloga csakis a tettek, a konkrét ellencsapások lehetnek. A történelem arról tanúskodik ugyanis, hogy maga az ÉLET függ a győzelemtől. E könyv szerzője mindezt, megnyugtató határozottsággal mutatja be.

Földi László nyugalmazott hírszerzőtiszt, biztonságpolitikai szakértő

Kijev az uniós elitet szolgálja | Demokrata