Ferencz Csaba: Szent István király koronája

A magyar Szent Korona vizsgálatával a Korona 1978-as hazatérése óta foglalkozik négy mérnök-társával együtt. Megállapításaik átalakították a Koronáról hagyományosan elfogadott szakmai ismereteket. Ők Igazolták és publikálták először, hogy a Szent Korona nem egy görög és latin koronából (részből) utólag összeszerkesztett ‘tákolmány’, hanem gondosan megtervezett és egyetlen műhelyben kivitelezett műalkotás. E vizsgálatok alapvető megállapításait, eredményeit és következtetéseit tartalmazza e könyv, a maguk teljességében először magyar nyelven.

4,500 Ft

Share on facebook
Megosztás Facebookon

Leírás

„E könyvet nagy uralkodónknak, Szent István királynak ajánlom, aki ezer esztendővel ezelőtt nemcsak stabil, keresztény országot alapított itt ősei, elődei, azaz őseink hatalmas művét is felhasználva, hanem olyan elveket hagyott ránk, amelyek ma is iránymutatóak és helyesek… Amikor a Szent Korona objektív, műszaki vizsgálatai Rá terelték figyelmünket, a Tőle tanultak, közöttük az ostobaság, a pöffeszkedés és a középszerűség elutasítása segítettek mindnyájunkat, a kiadás kigondolóit, a kiadót és a szerzőt egyaránt abban, hogy ez a mű megszületett.
Légy áldott Szent István Király!”

Heraldika Kiadó Kiadás éve: 2002 Kiadás helye: Budapest Nyomda: Akadémia Nyomda Kft. ISBN: 9638585374 Kötés típusa: kemény papír Terjedelem: 180 old.